* FUNKSIONALITETE TË REJA

 

- Përmes funkisonalitetit të ri klientët biznes mund të paguajnë përmes platformës në formatin "një debi shumë kredi":

 1. Paga
 2. Bonus dhe përfitime të tjera
 3. Qira dhe detyrime të tjera
 4. Bursa
 5. Leje lindje dhe raporte mjekësore

>>Zbulo më shumë

- Upgrade me të drejta të plota në web nëpërmjet një veprimi me kartë debiti, për përdoruesit Individë (nuk ka kosto shtesë për përdoruesin)

- Hyrja me emër përdoruesi dhe fjalëkalim në aplikacionin mobile për përdoruesit individë dhe biznese. 

- Përmirësim i proçesit të dërgimit të pagesave në bankë për përdoruesit biznese. Butonat Firmos dhe Dërgo bashkohen në një buton AUTORIZO. >> Zbulo më shumë

- Përmirësimi i proçesit të paketave për përdoruesit Biznese. Paketat mund të përmbajnë deri në 997 pagesa dhe pjesë e tyre tashmë mund të jenë edhe pagesat në favor të Buxhetit të Shtetit dhe Utiliteteve. >> Zbulo më shumë

- Dërgimi i kopjes së SWIFT në platform në menunë SWIFT për përdoruesit biznese. 

- Përmirësime në performancë dhe dizajn

 

 

Frymëzuar nga JU

 

Teknologjia më e re, e thjeshtë dhe e sigurtë, të cilën mund ta përdorni nga çdo kompjuter ose smartphone 24/7.

Me platformën Dixhitale Raiffeisen ON ju mund të kryeni veprimet e mëposhtme nëpërmjet kompjuterit, smartphone-it ose tabletit tuaj pa qenë nevoja të paraqiteni në sportelet e bankave:

 • regjistroheni online
 • krijoni vetë kredencialet tuaja
 • kontrolloni llogaritë, kursimet dhe kreditë në kohë reale
 • transferoni para midis llogarive personale
 • përdorni listen e perfituesve tuaj
 • kryeni transferta brenda dhe jashtë vendit
 • paguani lehtësisht faturat
 • paguani detyrimin ose rrisni balancën e disponueshme të kartës tuaj të kreditit me një klik
 • hyni në aplikacionin mobile vetëm me një PIN

Benefitet tuaja

Pa komision aplikimi / mujor per perdorimin e sherbimit.

Kontrolloni balancen e llogarive dhe transaksionet tuaja ne kohe reale, 24 ore 7 dite te javes.

Nuk eshte e nevojshme te drejtoheni ne deget e Bankes apo kompanive utilitare

Nepermjet Online Banking nga smartphoni juaj, mjafton te ruash detajet e nje pagese te meparshme dhe mund te dergosh para tek i njejti perfitues vetem nepermjet 3 hapave te shpejta.

Teknologjia me e fundit aplikuar ne te gjithe platformen, qe ju te jeni te qete dhe mjaft te sigurte per cdo veprim te kryer.

Veçoritë